Tekstboksen.dk

Bred erfaring indenfor marketing og tekstforfatning

Om Tekstboksen.dk

Mit navn er Heidi Terndrup. Jeg driver Tekstboksen.dk.

Tekstboksen.dk henvender sig til micro og små virksomheder, som ikke har ansat en marketingmedarbejder, men som stadig har behov for at få lavet tekster til deres markedsføring. Det kunne være frisører, psykoterapeuter, håndværkere, konsulentvirksomheder eller virksomheder med en lille webshop. Alle virksomheder, som ikke har en fast marketingmedarbejder ansat, ville kunne få glæde af mine kompetencer indenfor tekstforfatning og on-line marketing. 

Mit primære fokus er søgemaskineoptimerede tekster, som kan være med til at skabe værdi og salg for mine kunder. 

Min baggrund indenfor marketing er bred. Jeg er oprindeligt uddannet bachelor i engelsk, og har altid beskæftiget mig med markedsføring. Gennem mine 25 år på arbejdsmarkedet, har jeg lavet markedsføring for alt fra konsulentvirksomhed, investeringsfonde, den maritime sektor og elektronikbranchen. 

Jeg har skrevet SEO tekster om alt lige fra frisører, låsesmede, psykoterapeuter, bedemandsforretning og kageudstyr. Min styrke indenfor tekstskrivning er, at jeg er hurtig til at sætte mig ind i et emne eller produkt, jeg kender alt til søgemaskineoptimering af tekster, og samtidig har jeg et rigtig godt indblik i, hvordan virksomheder og deres markeder spiller sammen, så jeg ser sammenhængene mellem produktet eller servicen og målgruppen.  Derfor kan jeg levere resultatskabende tekster.

Fordelene ved at indlede et samarbejde med mig er, at jeg er velbevandret i stort alle discipliner indenfor tekstforfatning. Så skulle der vise sig et behov for at få løst en tekstopgave under vores samarbejde, vil jeg kunne udføre opgaven for jer.